ابزارهای کاربردی گوگل برای بازاریابان محتوا

ابزارهای کاربردی گوگل برای بازاریابان محتوا

ابزارهای کاربردی گوگل برای بازاریابان محتوا 1350 500 مصلایی

گوگل فقط یک  موتور جستجو نیست. اگرچه دستیابی به رتبه های بالا در مورتورهای جستجو اشتباه نیست اما نمی توان روند رسیدن به این رتبه ها را نادیده گرفت. زمانی که صحبت از بازاریابی محتوا به میان می آید، ابزارها و استراتژی هایی که به کار می گیرید می تواند تاثیر بسیار زیادی بر روی نتیجه نهایی داشته باشد.

فرقی نمی کند به تازگی در زمینه بازاریابی محتوا کار خود را آغاز کرده اید یا سال ها در این حوزه تجربه دارید، این مقاله می تواند رویکرد و استراتژی شما در زمینه تولید و بازاریابی محتوا را به کلی تغییر دهد. در ادامه این مقاله قصد دارم ۱۰ ابزار رایگان گوگل را معرفی کنم که هر بازاریاب محتوایی باید از آن ها استفاده کند.

البته ممکن است از این ابزارها به صورت روزانه استفاده نکنید یا برخی از آنها با استراتژی بازاریابی محتوای شما هماهنگ نباشند. با این حال، من امیدوارم که یک یا دو تا از این ابزارهای رایگان گوگل بتوانند به رویکرد کلی بازاریابی شما کمک کنند.

گوگل ادوردز : Keyword Planner

آیا به دنبال ابزاری هستید که به شما کمک کند بهترین کلمات کلیدی را برای کسب و کار خود پیدا کرده و هدف قرار دهید؟

با اینکه ابزارهای متعددی برای انجام اینکار وجود دارد، اما هنوز هم ابزار Keyword Planner گوگل یکی از بهترین ابزارهای موجود برای یافتن کلمات کلیدی است. این ابزار رایگان گوگل قابلیت های فراوانی دارد و استفاده از آن بسیار راحت است.

به عنوان یک بازاریاب محتوا، همیشه باید به دنبال کلمات کلیدی باشید که علاوه بر هدایت شما به رتبه های بالای نتایج جستجو، ترافیک خوبی را نیز به وب سایت شما روانه کنند. سعی کنید تا جای ممکن این ابزار رایگان گوگل را تجربه کنید و از قابلیت های منحصر بفردش نهایت استفاده را ببرید.

هر چقدر بیشتر از ابزار Keyword Planner استفاده کنید، با نحوه عملکرد آن بیشتر آشنا خواهید شد. همچنین، انجام جستجوهای متعدد در Keyword Planner به شما کمک می کند تا مناسب ترین کلمات کلیدی را برای وب سایت خود پیدا کنید.

فرض کنید طراحی سایت کلمه کلیدی اصلی شماست. اگر خیلی خوش شانس باشید، ممکن است بتوانید رتبه یک گوگل را برای این کلمه کلیدی به دست آورید. با این حال همه ما می دانیم که دستیابی به چنین هدفی بسیار دشوار است. همچنین، می دانیم کلمات کلیدی طولانی وجود دارند که می توانند ترافیک هدفمند بیشتری را به سمت وب سایتمان هدایت کنند.

گوگل آنالیتیکس (Google Analytics)

چه نوع اهدافی را برای استراتژی بازاریابی محتوای خود در نظر گرفته اید؟

اگر پاسخ دقیقی برای این سوال ندارید، زمان آن رسیده است یک قدم به عقب برگردید و موقعیت خود را دوباره ارزیابی کنید. اگر در حال حاضر اهدافی برای کسب و کار آنلاین خود تنظیم کرده اید، به احتمال زیاد بسیاری از آن ها بر اساس ترافیک ورودی و آمارهای مشابه است. اگر چنین است، باید با نحوه عملکرد گوگل آنالیز به درستی آشنا شوید.

گوگل وبمستر  (Google Search Console)

این ابزار رایگان گوگل از جهات بسیاری شبیه به ابزار گوگل آنالیز است. مطمئن باشید زمانی که صرف یادگیری و کار کردن با این ابزار می کنید، به هیچ وجه به هدر نمی رود.

موارد زیادی وجود دارد که باید در مورد کنسول جستجوی گوگل (یا همان گوگل وبمستر تولز) بدانید. شما می توانید ساعت ها روی آن زمان بگذارید و به کاوش داده ها بپردازید. علاوه بر بررسی سلامت کلی وب سایت، کارهای متعدد بسیاری نیز وجود دارند که با استفاده از این ابزار می توان انجام داد.

بازاریابان محتوا باید با همه مواردی که در کنسول جستجوی گوگل وجود دارد آشنا باشند. حتی اگر از این ابزار تنها برای بررسی چند عامل محدود در وب سایت خود استفاده می کنید، باز هم می توانید امیدوار باشید که همان چند عامل تاثیر بسیار خوبی بر روی نتایج سئوی وب سایت تان خواهند داشت.

گوگل ترندز (Google Trends)

آیا نمی توانید به طور مستمر ایده هایی تازه برای نوشتن پُست های وبلاگی پیدا کنید؟

شکی نیست ابزار Keyword Planner گوگل می تواند هزاران کلمه کلیدی مرتبط را برای کسب و کار شما به دست آورد. با این وجود، زمانی که صحبت از محتوای رقابتی به میان می آید، استفاده از Keyword Planner به تنهایی کافی نیست.

به همین خاطر بیشتر افراد تلاش می کنند برای به دست آوردن ایده های جدید و ناب در زمان طوفان فکری از Google Trends استفاده کنند. با کمک این ابزار رایگان گوگل می توانید هر موضوعی که گرایش زیادی دارد یا به اصطلاح تِرِند شده است را پیدا کنید. همچنین قادر هستید با بررسی بخش Stories Trending Now، اخبار و موضوعات داغی که با تجارت تان هماهنگی دارند را پیدا کنید و رویکرد جدیدی در رابطه با تولید محتوایتان اتخاذ کنید.

می‌خوای بدونی نسبت به رقبات تو دنیای دیجیتال چه جایگاهی داری؟

تحلیل کامل دیجیتال صنعتت رو از متخصصین ما بگیر

گوگل شیت (Google Sheets)

بازاریابان محتوا به سیستمی نیاز دارند تا بتوانند داده های خود را ثبت و پیگیری کنند. علاوه بر این، ممکن است بازاریاب نیاز داشته باشد اطلاعات و داده ها را با سایر افراد تیم به اشتراک بگذارد. Google Sheets یکی از ساده ترین و موثرترین ابزارها برای ثبت اطلاعات، پیگیری تغییرات و مشارکت با دیگران است.

گوگل پلاس (Google Plus)

علی رغم اینکه Google+ نتوانست به آن شبکه اجتماعی که گوگل انتظار داشت تبدیل شود، اما باز هم ابزار قدرتمندی برای بازاریابی حرفه ای به شمار می آید. به طور خلاصه می توان گفت، گوگل پلاس جایی است که می توانید در آن با دیگران (به خصوص همکاران و رقبا) در ارتباط باشید و محتوایتان را با آنها به اشتراک بگذارید.

به عنوان یک بازاریاب محتوا که چندین سال در این زمینه تجربه دارد، پیشنهاد می کنم از این ابزار رایگان گوگل به سه روش استفاده کنید:

  • برای اشتراک گذاری محتوا با فالوورهایتان
  • برای گسترده تر کردن شبکه مخاطبان تان
  • برای به دست آوردن محتوایی که بتواند بر روی کسب وکار تان تاثیر بگذارد

حتی اگر هیچ کار دیگری در گوگل پلاس انجام نمی دهید، زمانی را به بروزرسانی محتوا در صفحه گوگل پلاس خود اختصاص دهید. مطمئناً در حال حاضر این کار را در اینستاگرام، تلگرام، لینکدین و فیسبوک خود انجام می دهید. اضافه کردن گوگل پلاس به مجموعه شبکه های اجتماعی تان آسیبی به کسب و کارتان نخواهد زد.

 در حال حاضر سرویس گوگل پلاس برای کاربران ایرانی فیلتر است. به همین دلیل گسترش شبکه مخاطبان در آن بسیار دشوار است. با این حال از آنجایی که این شبکه اجتماعی برای موتور جستجوی گوگل است، استفاده از آن تاثیر مفیدی بر روی سئوی سایت تان خواهد داشت.

سرویس ایمیل گوگل (Gmail)

یکی از بخش های مهم بازاریابی محتوا برقراری تماس با مخاطبان متعدد است. برای مثال ممکن است بخواهید ساعاتی از روز را صرف اشتراک گذاری پست جدیدتان با افراد تاثیرگذار حوزه کاری خود کنید. از آنجایی که ایمیل یکی از بهترین روش ها برای انجام چنین کاری است، بهتر است از نرم افزاری استفاده کنید که با آن راحت هستید.

Gmail سرویس ایمیل مورد علاقه بیشتر افراد است زیرا عملکرد و رابط کاربری بسیار راحتی دارد. اما باید بدانید این ابزار رایگان گوگل، از آنچه شما تصور می کنید بهتر است.

شما می توانید با استفاده از افزونه های متعدد مطمئن شوید که اکانت جیمیل تان دقیقاً همان کاری را انجام می دهد که انتظار دارید. برای مثال افزونه WiseStamp به شما کمک می کند تا امضای خود را در انتهای ایمیل شخصی سازی کنید.

Google My Business

برای برخی از کسب و کارها، استفاده از این ابزار رایگان گوگل چندان اهمیتی ندارد. در مقابل، برای برخی دیگر از تجارت ها، به خصوص کسب و کارهای محلی، استفاده از Google My Business بسیار ضروری است.

با کمک ابزار Google My Business، شما می توانید به راحتی کسب و کار خود را به صورت رایگان در گوگل فهرست کنید. این ابزار رایگان گوگل به شما اجازه می دهد اطلاعاتی مانند آدرس، شماره تلفن، آدرس وب سایت، ساعات کاری و تصاویری از محیط کسب و کار خود را در نتایج جستجو به کاربران نمایش دهید.

مزایای استفاده از Google My Business به شرح زیر است:

  • این ابزار گوگل به شما امکان می دهد محصولات و خدمات خود را به مشتریانی که به کسب و کارتان علاقمندند، نمایش دهید.
  • شما می توانید اطلاعاتی دقیقی از کسب و کار خود را در اختیار کاربران و مشتریان احتمالی تان قرار دهید.
  • می توانید برای نمایش منحصر بفرد بودن شرکت خود از تصاویر استفاده کنید.
  • می توانید نظرات مشتریان درباره کسب و کار خود را به دیگران نمایش دهید.

اسناد گوگل (Google Docs)

اگر وبلاگ نوین را دنبال کرده باشید، مطمئناً می دانید ما تمام تلاش خود را می کنیم تا هر روز مطالب جدیدی را با شما به اشتراک بگذاریم. به همین خاطر من و دیگر همکارانم در نوین همیشه در تلاشیم از روش هایی با کارایی و بازدهی بالا استفاده کنیم. یکی از این روش ها، استفاده از ابزار رایگان گوگل یعنی Google Docs است.

Google Docs نه تنها رایگان است، بلکه استفاده از آن بسیار ساده است. همچنین، قابلیت های بسیار زیادی دارد که می توانید آن ها را امتجان کنید. زمانی که می خواهید پستی برای وبلاگ خود تهیه کنید، Google Docs این کارها را برای شما انجام می دهد:

  • بررسی غلط های املایی
  • شمردن تعداد دقیق کلمات متن
  • امکان قرار دادن آسانِ تصاویر و اسکرین شات درون متن
  • به اشتراک گذاری آسان اسناد با دیگران

همانطور که می دانید تولید محتوای با کیفیت یکی از مهم ترین قسمت های روند بازاریابی محتوا است. اگر همیشه مشغول نوشتن مطالب جدید هستید، بهتر است از ابزاری استفاده کنید که نوشتن در آن بسیار راحت است. بسیاری از افراد از نرم افزار Microsoft Word برای نوشتن استفاده می کنند، اما Google Docs نیز نرم افزاری حرفه ای برای تولیدکنندگان محتوا به شمار می آید.

تقویم گوگل (Google Calender)

به عنوان یک بازاریاب محتوا چگونه روز خود را سازماندهی می کنید؟ برای آنکه مطمئن شوید از تمام زمان خود به طور موثر استفاده کرده اید، چه کاری انجام می دهید؟

تقویم گوگل ابزاری مناسب برای سازمان ها است. این ابزار رایگان گوگل همه ویژگی های یک ابزار پولی را ندارد، اما مطمئن باشید بیشتر از آنچه که برای پیگیری کارها نیاز دارید را در اختیارتان قرار می دهد. شما می توانید به روش های زیر از Google Calender استفاده کنید:

  • ایجاد رویداد برای وظایف بازاریابی بسیار مهم
  • به اشتراک گذاشتن روزهای خالی با اعضای تیم برای برگزاری جلسات
  • درک بهتر از روزهای بیکاری جهت برنامه ریزی بهتر

به عنوان یک بازاریاب محتوای حرفه ای به شما پیشنهاد می کنم با قابلیت های تقویم گوگل به خوبی آشنا شوید. مطمئن باشید این ابزار رایگان گوگل به بهبود عملکرد و روش های اجرایی شما کمک می کند.

این مقاله مفید بود ؟
چرا از این پست راضی نبودید ؟
تصویر کپچا

Subscribe for free resources and news updates.