برند شخصی چیست و چطور محتوای خوب تولید کنیم؟

برند شخصی چیست و چطور محتوای خوب تولید کنیم؟

برند شخصی چیست و چطور محتوای خوب تولید کنیم؟ 1350 500 ثروتی

برندسازی شخصی چیزی جز نمایش خودتان نیست؛ اما چگونه می‌توان برند شخصی را به نحوی درست به نمایش گذاشت؟

سناریو هایی  زیادی وجود دارند که برند شما را در معرض دید تعداد مخاطبان هدف بیشتری قرار می‌دهد. اگر شما با حوزه‌ی پرسنال برندینگ آشنایی داشته باشید، پس حتماً تکنیک‌های اولیه را می‌دانید.

حضور در شبکه‌های اجتماعی مناسب، مقداری دست به قلم شدن، به روز نگه داشتن اطلاعات، قرار دادن فیلم‌های خود در سایت‌های به اشتراک گذاری ویدئو و… برخی از این تکنیک‌های اولیه هستند. اگر تلاش‌های پرسنال برندینگ خودتان را آغاز کرده‌اید، وقت آن است که تکنیک‌هایی برای در معرض قرار گرفتن هرچه بیشتر برند خود به کار بگیرید. در زیر، به ذکر راه‌هایی خواهم پرداخت که برند شخصی شما را بهتر در معرض نمایش قرار می‌دهد.

برای نمایش برند شخصی خود مقاله بنویسید

یکی از راه های موثر برند سازی شخصی نوشتن مقاله است، نوشتن یک مقاله آنقدرها هم که فکر می‌کنید سخت نیست. این حرف‌ را درحالی به شما می‌زنم که خودم آن را انجام داده‌ام. اما چرا در فرایند برندسازی شخصی باید یک مقاله نوشت؟ مقاله به این معناست که شما یک منبع هستید. چیزی که ارزش وقت گذاشتن و توجه مخاطب را دارد. مطلب گذاشتن در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام، تلگرام و حتی فیس‌بوک(که در ایران کمتر از آن استفاده می‌کنیم ) قدرت اعتمادسازی یک مقاله را ندارد.

می‌توانید مقاله در زمینه‌ی صنعت خود یا چیزی که درباره‌ی آن تخصص دارید بنویسید و با استراتژی‌های مناسب، تعداد زیادی از مخاطبان را به خود جذب کنید. برای نوشتن یک مقاله سه‌ مرحله‌ی اساسی وجود دارد.

در مورد چه چیز بنویسیم؟

محصولات، خدمات یا کتاب‌ها را نقد و بررسی کنید

شاید شما وقت کافی برای نوشتن یک مقاله نداشته باشید. بجای آن می‌توانید برای نمایش برند شخصی خود، یک یا سه مقاله در زمینه‌ی محصول و یا صنعت خود بخوانید و سپس آن‌ها را نقد و بررسی کنید. بسیاری از مخاطبان شما را افرادی تشکیل می‌دهند که نقد و بررسی کتاب، محصولات یا خدمات در حوزه‌ی صنعت شما را می‌خوانند.

نقد و بررسی محصولات نیز در تصمیم‌گیری خرید مخاطبان شما بسیار مؤثر است. این کار را می‌توانید در شبکه‌های اجتماعی و یا وب‌سایت خودتان انجام دهید. البته توصیه می‌کنم اگر هنوز برای خودتان وب‌سایت راه‌اندازی نکرده‌اید و قصد به نمایش گذاشتن برند شخصی‌تان را دارید، حتماً به فکر طراحی  یک وب سایت باشید.

علاوه بر نقد مقاله، می‌توانید نقد و بررسی یک نرم‌افزار، تجهیزات فنی، غذای یک رستوران، خدمات یک هتل و یا هر چیز دیگر در صنعت خود را بنویسید و خود را به عنوان یک متخصص به دیگران نشان دهید. این کار باعث افزایش اعتبار برند شخصی شما نیز می‌شود و راه خوبی برای به نمایش گذاشتن آن است.

برای کسانی که تجربه ای کمتر از شما دارند بنویسید

اگر کمی خاطرات خود را مرور کنید، اوایل که با تخصص خود اشنا شده بودید همه چیز سخت و مشکل بنظر میرسید، اما حالا تبدیل به کارهای روزمره شده و دیگر چالش بر انگیز نیست، اما همین کار های ساده برای کسانی که تازه کار خود را شروع کرده اند یا می خواهند در مورد تخصص شما اطلاعات داشته باشند بسیار مفید است. شاید روش رفع یک باگ که معمولا اتفاق میوفتد، یک روش بهینه کد زنی و یا یک Best Practice  که تازه کشف کرده اید، بتواند به دیگران کمک کند شما را بهتر بشناسند. اگر فنی نیستید یا تجربه زیادی ندارید، به هر چیزی که علاقه دارید می تواند موضوع مقاله شما باشد. موضوع جدیدی که در مورد مدیریت شخصی یاد گرفتید، نرم افزار هایی که معمولا استفاده می کنید، کتابی که به تازگی خواندید، لیست سایت هایی که معمولا دنبال می کنید ولی احتمالا کسی از آنها خبر ندارد و… همه اینها می توانند موضوعات جذابی برای خودتان و مخاطبینتان باشند.

یکی از مهمترین دلایلی که  نوشتن مقاله را پیشنهاد میکنیم این است که برای نوشتن یک مقاله گیرا قبل از هر چیز  بایدبه آن موضوع تسلط داشته باشیم و به همین دلیل به سمت جستجو و تحقیق رفته و در هدف اول خودمان را بروز میکنیم  و این موضوع در آینده شغلی ما تاثیر مستقیم دارد

یک مقاله خوب چه مشخصاتی دارد؟

۱ –  بپذیرید که نگارش برای دنیای آن‌لاین با قلم زدن در دنیای حقیقی متفاوت است. در این جا مردم وقت خواندن یک مقاله طولانی که چندین صفحه را پر کرده ندارند. باید مختصر و مفید حرف بزنید و از زیاده‌گویی بپرهیزید.
۲ –  مخاطب هدفتان را به درستی بشناسید.
۳ –  برای مقاله عنوانی گیرا وجذاب انتخاب نمایید که مردم را به خواندن تشویق کند.
۴ –  یک عنوان طولانی به درد نمی‌خورد. باید فکر کنید و از نوشتن این جز مهم از مقاله سرسری نگذرید. عنوان باید در عین کوتاهی، منطقی مختصر شده باشد و با کلماتی جذاب و گویا مضمون مقاله را به خواننده برساند.
۵ –  نگارش مقاله را جدی بگیرید و کاملا تخصصی و مثل یک کارشناس عمل کنید. درباره مطلبی که به درستی و به تمامی از آن آگاهید بنویسید. یادتان باشد که قاعده نگارش یک مقاله کارشناسی زبانی رسمی است. هرگز از آنچه که در صحبت‌های عامیانه به کار می‌رود، استفاده ننمایید.
۶ –  پارگراف‌ها را کوتاه تنظیم کنید.

 

آیا به جمله «محتوا پادشاه است» ایمان آورده ای؟

اگر نه یه جای کارت ایراد داره، ما با بازاریابی محتوا فروشت رو چند برابر می‌کنیم

 

۷ –  سریعا و بدون حاشیه روی به اصل مطلب بپردازید.
۸ –  یک مقاله آن لاین باید با ارائه اطلاعاتی متمرکز و دقیق، کاملا به نیازهای مخاطب هدف خود بپردازد.
۹ –  یک بار دیگر: مختصر و مفید حرف بزنید. نسل امروز با کمبود وقت مواجه‌اند. یادتان باشد که همه ما قهوه فوری و فست فود می‌‌خوریم!
۱۰ –  این نکته در دنباله توصیه بالاست. مرتب یک کلمه را تکرار نکنید و آنهایی که چند کلمه‌اند ولی معنایی مشابه دارند را به کار نبرید. سعی کنید که نوشته شما بیش از ۱۵۰۰ کلمه نداشته باشد.
۱۱ –  هر از چندی از علامات تعجب و سوال استفاده کنید تا توجه خواننده جلب شود. همیشه هم لازم نیست در جاهای ضروری حروف بزرگ یا علامت تعجب را به کار ببرید!
۱۲ –  از کلمات قلمبه سلمبه استفاده نکنید! با زبانی رسمی ولی با لحنی دوستانه و صمیمانه حرف بزنید تا خواننده باور کند.
۱۳ –  کمی هم طنز را چاشنی نوشته‌هایتان کنید تا خواننده هنگام خواندن یک متن تخصصی کمی هم بخندند و سرحال بیاید. اکثر مردم این حالت را دوست دارند.
۱۴ –  با عشق و علاقه بگویید. حالتی خشک و رسمی به خود نگیرید. ساده و با صمیمیت بنویسید تا خواننده حس کند که انسانی روبرویش نشسته و دارد با او سخن می‌گوید.
۱۵ –  در نگارش صادق باشید و سعی کنید تمامی سطور از خودتان و از ایده‌ها و اطلاعات خودتان سرچشمه گرفته باشند. اگر هم جایی مجبور شدید به نوشته‌های دیگران سر بزنید، تنها اندکی اقتباس کنید. پس از این که از این منابع استفاده نمودید، حتما نام نویسنده و سایت مربوط را ذکر کنید و سپاسگذاریتان را ابزار دارید.
۱۶ –  با فروتنی حرف بزنید و خواننده را دست کم نگیرید.


۱۷ –  گاهی اوقات عذرخواهی‌های کوچکی را در متن بگنجانید. شاید باور نکنید ولی این کلمات ساده باعث می‌شوند که خواننده راحت‌تر مطالب را دنبال کند.
۱۸ –  فراموش نکنید که در آخر شماره‌های تماس خود،‌ایمیل و مشخصات ارتباطی شرکت آن‌لاین یا آف‌لاین را متذکر شوید. بدانید که همین مقاله و این داده‌های کوچک مربوط به شما یک تبلیغات رایگان را شکل می‌دهند!
۱۹ –  یک نظرسنجی رایگان ترتیب دهید تا خوانندگان نظراتشان را برایتان ارسال کنند. این کار باعث می‌شود که تعداد زیادی آدرس ایمیل پیدا کنید که می‌توانند اهداف خوبی برای بازاریابی کالاهایتان باشند.
۲۰ –  قبل از این که مقاله را روی وب ارائه کنید،‌از کارآمدی تمامی لینک‌هایش مطمئن شوید.
۲۱ –  برای عرضه این نوشته‌ها از یک پاسخ دهنده اتوماتیک بهره گیرید.
۲۲ –  در پایان مقاله، سخنانتان را در چند عبارت کوتاه بیان کنید و در آخر این نتیجه‌گیری کوچک هم عبارتی بیاورید که خواننده را به کار و فعالیت بیشتر یا به کارگیری پیام‌ها و توصیه‌هایتان ترغیب کند. مثلا: «حالا دیگر نوبت شماست» یا «موفقیت چندان هم دور نیست» «یا آستین‌هایتان را بالا بزنید و دست به کار شوید.
۲۳ –  پاراگراف‌بندی و نقطه‌گذاری‌ها را هم بازبینی کنید تا به یکباره اشتباهات فاحشی پیدا نشود.
۲۴ –  اطمینان حاصل نمایید که این نوشته‌ها درست و مناسب در وب ظاهر می‌شوند.
۲۵ –  قبل از مرحله نهایی که همان عرضه مقاله است، بارها و بارها آن را بخوانید و ویرایش کنید.

همین حالا شروع کنید، موضوعی که علاقه دارید را انتخاب کنید، یادداشت هایتان را جمع آوری کنید و چیزی بنویسید که حتی اگر نمی توان دنیا را تغییر دهد، شاید بتواند زندگی کسی را همین حوالی آسان تر کند. اگر فکر می کنید در این مقاله ما اشتباه کرده ایم یا نکته ای فراموش شده، شاید درست فکر می کنید، در قسمت نظرات خوشحال می شویم نظر شما را بدانیم.

یکشنبه‌ها قبل از شروع کار یک مقاله رایگان از لابراتوار رسانه برای بهبود کسب و کار خود دریافت کنید

 

این مقاله مفید بود ؟
چرا از این پست راضی نبودید ؟
تصویر کپچا
بدون دیدگاه

Subscribe for free resources and news updates.